Home / Shop

Home / Shop

AC kunstgras

Kunstgras

De mogelijkheden van kunstgras zijn oneindig!

  • Steeds meer mensen kiezen voor meer gemak en vrije tijd, door een mooi gazon aan te leggen van kunstgras. Het kost weinig tijd meer aan onderhoud (o.a. niet meer maaien, kanten knippen, kanten steken, verticuteren), u bespaart op kosten (o.a. geen bemesting nodig, niet meer sproeien, geen kosten voor benzine of stroom voor de grasmaaier, afval afvoeren).
  • Kunstgras is lekker zacht, kinderen kunnen er veilig op spelen en het is altijd mooi groen.
  • Daarnaast is kunstgras uitstekend toe te passen op dakterassen, balkons, onder een overkapping, rondom zwembaden of trampolines. Ook ideaal als u een standplaats heeft op een camping of bungalowpark, niet meer meteen na aankomst de tuin weer in orde maken, maar gelijk genieten van vakantie. Maar ook mogelijk om als 'vloerbedekking' in de voortent van de caravan te plaatsen.
  • Ook is kunstgras toepasbaar bij landelijke groenvoorzieningen en landschapsarchitectuur, zogenaamd landscaping, zoals in plantsoenen, op rotondes, op rijbaanscheidingen en voor groenstroken.
  • En wat te denken van kunstgras op golfgreens of op midgetgolfbanen.
  • Wij leveren ook kunstgras, in combinatie met een speciale valdempende ondergrond, voor een veilige, gecertificeerde, speelondergrond onder klim- of speeltoestellen.
  • Daarnaast is kunstgras ook geschikt voor trapvelden, pannavelden en multifunctionele sportvelden, waarbij de belijning ook van kunstgras is gemaakt.

Het kunstgras waarmee wij werken is van het merk EasyLawn. Hierdoor bent u verzekerd van kunstgras van een uitstekende, onovertrefbare kwaliteit. Veilig, milieuvriendelijk en goede garantievoorwaarden. Voor meer informatie of een gedegen advies kunt u bij ons terecht. Dat geldt natuurlijk ook als u een offerte op maat wenst te ontvangen voor de installatie van kunstgras. Klik hier

meer info

Kempisch Handelshuis
Naaldakker 9
5094HC Lage Mierde
Telefoon 06-33 10 00 82
info@ac-kunstgras.nl
KvK 54915872
BTW nr NL001766762B37

© Copyright van Zon Internet

AC Kunstgras is onderdeel van: