Home / Shop

Home / Shop

Meer info

De huidige generatie kunstgrassen voelen natuurlijk aan, zijn duurzaam en zijn nauwelijks van 'echt' te onderscheiden. Een fraai en betaalbaar product voor in iedere tuin, waarmee u veel meer tijd overhoudt voor leuke dingen in en rond de tuin. Dit is dé manier om direct het ideale gazon te hebben.

Waarom kunstgras van AC Kunstgras?

AC Kunstgras verkoopt kunstgras van het merk EasyLawn. EasyLawn is duurzaam, van hoge kwaliteit en is betaalbaar.
√ Kunstgras is nauwelijks te onderscheiden van echt gras, heerlijk zacht, voelt aan als 'echt' gras
√ Kunstgras is brandveilig. Wanneer er iets brandends op het gras valt, dan schroeit het  gras weg, maar het zal zeker geen vlam vatten. Het kunstgras wordt in de meeste
gevallen met infill zand ingestrooid. Wat ook nog eens extra bescherming biedt.
√ Kunstgras is milieuvriendelijk. Een mooi en groen gazon kost veel tijd en onderhoud. Dit onderhoud is redelijk belastend voor het milieu door het sproeien met liters drinkwater en stroom of benzine, nodig voor het maaien. EasyLawn kunstgras hoeft niet bewaterd of gemaaid te worden, is volledig recyclebaar, waardoor de impact op het milieu minimaal is. EasyLawn test alle materialen intensief om er zeker van te zijn dat ze veilig en milieuvriendelijk zijn
√ Maaien, verticuteren, kanten knippen, alsook de kosten voor het besproeien, bijzaaien, bemesten en onkruidbestrijding behoren tot het verleden. Hierdoor is kunstgras (op termijn) nauwelijks duurder dan 'echt' gras.
√ Na een regenbui is kunstgras snel droog, dus kunnen de kinderen weer snel naar buiten zonder dat u last heeft van modder en natte kleding.
√ Ook bij intensief gebruik ontstaan geen kale plekken of verkleuringen, het hele jaar door een mooie, groene grasmat.

Voor kunstgrassoorten voor de tuin en landscaping, klik hier.

Voor valdempende ondergronden met kunstgras, klik hier


 

Kempisch Handelshuis
Naaldakker 9
5094HC Lage Mierde
Telefoon 06-33 10 00 82
info@ac-kunstgras.nl
KvK 54915872
BTW nr NL001766762B37

© Copyright van Zon Internet

AC Kunstgras is onderdeel van: